Några dagar efter kraschen i Les Arcs

Så här några dagar efter kraschen i Les Arcs vill jag tacka alla som har hjälpt mig när jag haft ont. Såsom i GOPRO filmen här i inlägget så blev det en krasch för mig i tävlingsåkets tredje dropp. Bakändan på skidan landade på sten, sedan tumlade jag utför berget tror jag. GOPROn flög av så det syns bara att jag försöker ta emot mig med händerna. Kommer inte ihåg mer själv heller. Just nu känns kroppen påväg åt väldigt bra rehabilitering. Vill ge ett stort tack främst till Sara Sandberg som var med mig i ambulansen och på sjukhuset som fixade och donade med de trevliga franska sjukvårdspersonalen, sedan tack till Caroline Strömberg, Linn Cecilie Maehlum, Anja Alme Gardli, Emma Gunnebrink, samt den magiskt fina personalen här på hotellet Spannort Inn i Engelberg.  🙂

Ikväll ska jag och de två nämnda norskorna och ett litet film team hika upp till en liten stuga uppe i bergen för att filma nästa episod av vårt projekt. Jag kommer ta det väldigt lugnt. Såklart. Tant åkning är min maxgräns. Ses snart hemma, på torsdag flyger jag hem.

Music: Takida, Flowerchild

Share this Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + eight =