Jag är OKEJ, men hjärnskakning…

Tisdagen 6feb 2018 kör jag Pelles pickupbil hem från skogen. Med mig på passagerarsidan har jag min yngre kusin Cecilia Ottosson. Vi hade varit ute i skogen och fotograferat. På vägen hemåt ned mot byn är det utförsbacke, vi kör Lillmörtsjövägen mellan Gullgård och Lillmörtsjön, vägen är så pass smal att det endast går att mötas på mötesplatser. Jag vet inte hur många sekunder vi ser varandra, timmerlastbilen och jag. Jag minns att jag ser lastbilen, trycker på bromsen sedan PANG!
Jag öppnar ögonen, glassplitter överallt, känner att jag slagit huvudet, men allt annat känns bra, Cecilia desamma vi körs ned på akuten.
De gjorde väldiga undersökningar och röntgade organ. Fick goda besked på allt. Två veckor har spenderats mycket i mörkt rum nu, sover flera timmar per dag, huvudvärk, yrsel.
Många tankar har gått och försöker tänka / göra så lite som möjligt… FAN för denna typ av rehab! Vet att det är många vänner jag inte hunnit pratat med och vill tacka för alla gratulationer jag fick förra veckan då jag fyllde år, ska läsa igenom allt när jag mår bättre.

Share this Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =